Jdi na obsah Jdi na menu
 


Budu mít 11. narozeniny!

imag0288.jpgV neděli 16. 4. 2017 budu mít 11. narozeniny! Dostal jsem už první dárky: designového motýlka od FUNKY DOG (30 % jde na útulky) a Losie bobky od Sušienkovo. Dárcům děkuji!

V minulém měsíci jsem byl znovu na operaci. Na boku se mi udělala bulka, naštěstí, když ji vyndali, ukázalo se, že byla jen benigní (tuková). Na dolní fotce mě vidíte, jak vyspávám narkózu.

Neměl jsem ani límec, jen se mi někteří smáli, že nosím na boku "vyšívání". Vrr. Další týden mi vyndali stehy a jsem zas jako nový!

Taky jsem byl na krevních testech a ukázalo se, že ledviny, játra i celý motor mám jako mladík. Však taky pořád jsem, ne? :-)

imag0284.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj Pluto

(J., 24. 11. 2017 15:31)

Tak to vidíš Plutíku, už budeš mladý pořád:-), ani jsi se nerozloučil!!! Pozdravuj v psím ráji. Ten nový pejsek je roztomilý, přesto se mi bude stýskat, byl jsi velmi přátelský a hodný pejsek. Jednou jsem viděla plakát o teologické přednášce, jak to je se zvířátky když umřou. Přiznám se že nemám v tomto zcela jasno, v tom, ale ráda bych tě zas někdy viděla!! Doufám že jo. :-)